Esbjerg Karateklub: Alle har en historie


Dette er beretninger om frustrationer, der dulmes af hash og alkohol. Om hvordan misbrug af hash bliver til misbrug af amfetamin og kokain. Om misbrug der finansieres gennem kriminalitet – salg af stoffer og våben og gennem illegal inkassovirksomhed og prostitution.


Det er også beretninger om gentagen vold, om voldtægter og incest – både de enkeltstående tilfælde og de årelange overgreb begået i familien eller med familiens stiltiende accept!


Det er fortællinger om at komme helt ned på bunden af det danske velfærdssamfund. Ned i det skyggesamfund som kun de færreste virkelig kender til, og hvor ingen, hverken ung eller gammel, burde komme.


Men det er også beretninger om den hjælp og støtte, som trods alt er at få. Det er beretninger om Esbjerg Karateklubs Morgenhold, der med kærlige krav, fysisk og mental træning og menneskelige samtaler om godt og skidt i livet og om evner og forpligtelser til at tage ansvar i eget liv, formår at skabe et stillads omkring den enkelte, så vedkommende selv kan rejse sig og leve et værdigt liv.


ISBN: 978-87-997351-0-5

Forhandler: www.schultzboghandel.dk